2007. dec. 25.

Megszülettek

Gyors hír !!!

Tegnap megszülettek Arwen kiskutyái. Ide teszek két képet. Lehet rájuk jelentkezni. És békés, áldott Karácsonyt kívánunk.

2007. dec. 20.

Kölyök infó

Mint az oldalamon http://www.ipolyszelikennel.hu már írtam Arwennek kiskutyái várhatók kb. karácsonyra. Itt egy kép az apukáról és az Arwenről is, bár már nem most készültek. Természetesen ha fejlemény van itt fogom először közzé tenni.

2007. dec. 19.

Díjak

Ma összeszámoltam a kutyáink eredményeit. Arwennak van: 4 db. CACIB, 12 db. CAC, 8 db. BOB(vagyis fajtagyőztes), 3 db. HPJ, és 3 db. Klubgyőztes. Ebben benne vannak magyar, román, és szlovák címek is és MEOE valamint MKSZ kiállítási eredmények. Hajnalanak pedig: 3db. CACIB, 6 db. CAC, 1 db. BOB (vagyis fajtagyőztes), 2 db. HPJ, és MKSZ derby győztes is. És itt egy kép néhány serlegről.

2007. dec. 18.

Apu és a kutyák.

Apu és a kutyák Ezt ma találtam a mobilomon. Úgy döntöttem megosztom.Édesapám Arwennal, Hajnallal és Morgóval.

2007. dec. 17.

Mit kaptam ma

Ma meglepetést hozott a postas. A Roman champion bizonyítványt. Arwen már Román Champion is. Remek.:)

2007. dec. 14.

Régi kölykök

Helló

Díva nevű törpe uszkáromnak már kétszer is születtek kiskutyái. Ezeknek a kiskori és későbbi tulajdonosoktól származó képei fent vannak az almok oldalon melyet a Képtáraim alatt is megtalálhatsz. Most ide linekelk néhány szintén új gazditól származó videót. Jó szórakozást. (Egy kattintásra elindul a videó. Kettőre nagyobb méretben új ablakban nyílik

Naptár